Lees Over Kirby & The Female Shift

Mijn missie, visie en carrière

Mijn missie & Visie

Goede verhalen houden de wereld draaiende

En zo ook de verhalen van jouw organisatie:

‘Hoe is het bedrijf ontstaan?’
‘Waarom willen mensen bij jou komen werken?’
‘Hoeveel is jouw organisatie waard?’

Ze zijn het meer dan waard om verteld te worden. En hoewel ze heel statisch lijken, wordt er nog volop aan geschreven en gebrainstormd over hoe ze er in de toekomst uit zullen zien:

‘Hoe blijft jouw organisatie “mee” in de non-stop evoluerende maatschappij?’
‘Hoe “futureproof” is jouw organisatie?’
‘Hoe gemotiveerd is jouw personeel?’

Als bedrijfsleider, zaakvoerder of CEO heb je jezelf dat ongetwijfeld al afgevraagd. Maar heb je het al eens op papier gezet?
Of blijft je pen weifelend hangen boven je blad? Blijven het vage ideeën en dromen?

The Female Shift zorgt voor een vaste hand. Ik schrijf graag mee aan jouw toekomstverhaal.

Kirby van The Female Shift

Carrière

Je hebt het misschien al door: ik ben een generalist met vele hoedjes. Een creatieve ziel, een bouwer, een denker, een doener. Kortom, een duizendpoot vol inspiratie en gedrevenheid die bedrijven en ondernemers inspireert, motiveert en innoveert om de uitdagingen van morgen succesvol het hoofd te bieden.

Voor ik aan mijn eigen avontuur als consultant begon, had ik verschillende titels. Advocate, legal counsel en business unit manager … Ik deed jaren ervaring op en kreeg bedrijven vanuit elke hoek te zien, zij het vanuit legal, algemeen management, change management, marketing of trendanalyse.

Dankzij die expertise en die 360°-view bied ik jou de begeleiding die jij nodig hebt. De toekomst verandert immers razendsnel en stelt organisaties voor grote uitdagingen.

Door samen te werken met een externe partner die jouw organisatie vanuit verschillende invalshoeken onder de loep neemt, legt jouw bedrijf de nodige wendbaarheid en flexibiliteit aan de dag om een toekomstbestendige koers te varen.
Samen stomen we jouw organisatie klaar voor morgen.
Samen maken we van ‘morgen’ ‘gisteren’.

Ready to make the shift ?

Ode aan sterke vrouwen

De sterke vrouwen die ik tegenkom, vormen de rode draad doorheen mijn carrière. Ik werd door hen begeleid, geleid en gesteund en zag zo tal van die voorbeelden en rolmodellen in actie. Die vrouwelijke ambitie werd mijn drijfveer. En die zet ik vandaag in voor mijn klanten: ik help hen, doe hen groeien en innoveren. Shiften naar een nieuwe toekomst.

The Female Shift is een ode aan die sterke vrouwen die ik mocht ontmoeten, die me voortstuwden en die me mijn eigen kracht deden ontdekken.
Ik ben niet één vrouw, ik ben er velen.
The Female Shift is niet één verhaal, het zijn er velen.

Kirby van The Female Shift

TFS gezien in: