Innovation has a face...
mine and yours

LEF – Business Strategy Agency

Inspireren

Als conceptueel denker met een creatief-gewired brein, het hart op de tong en meer dan 13 jaar businesservaring in KMO’s en multinationals op de teller help ik je graag geïnspireerd geraken.

Motiveren

Lijk je tegen obstakels aan te lopen? Dankzij mijn expertise in legal, markting, general – en change management, kan ik jouw onderneming vanuit verschillende invalshoeken bekijken.

Innoveren

De bedrijven van morgen worden vandaag gesmeed. Via trendanalyse en inzichten help ik je jouw organisatie te innoveren en futureproof te maken.

Aanbod op maat

Geen twee ondernemingen zijn hetzelfde. Daarom past LEF een aanbod op maat toe. Van een korte audit tot een volledig business strategy traject, wij werken rond de noden van jouw bedrijf.

LEF adds value
to your
brand. future. business.

LEF is more.

Wil jij jouw visie inspirerend overbrengen op klanten en collega’s?

Wil jij extra ondersteuning voor jezelf en jouw managementteam bij strategisch overleg?

Wil jij bottlenecks lokaliseren in uw organisatie die groei verlammen?

Wil jij orde scheppen in uw veranderings- of groeistrategie?

Waarom LEF?

Kortweg luidt mijn kaartje “business consultant”, maar de praktijk is iets minder stoffig. Mijn missie? Ondernemers en organisaties zoals jij inspireren, motiveren en innoveren.

Ik help jou om een strategie te bepalen waarmee jij het potentieel van je organisatie ontdekt, innoveert en zo futureproof wordt. Want jouw toekomst, daar gaat om.

Jouw ambitieuze businessplannen giet ik in inspirerende objectieven met concrete actiepunten. Zo kunnen we jouw businessmodel verfijnen waar nodig en eventueel nieuwe horizonten verkennen. Dat kan alleen met de juiste mensen op de juiste plaats. Dus ook je huidige organisatiestructuur nemen we onder de loep.
Ik help je niet alleen om je ambitieuze groeiplannen te implementeren, maar ook om ze succesvol te communiceren.

Strategische business consultant
Kirby

Welke groeipijnen ook de kop opsteken, of welke uitdagingen ook op jouw pad verschijnen, dankzij mijn achtergrond in legal, general management, change management en marketing leid ik jou er zonder kleerscheuren doorheen.

LEF is dan ook een 360° business strategy agency. Worstel je strategisch, operationeel, op merkniveau of op bedrijfsniveau? LEF ziet waar het schoentje wringt én hoe die pijn verlicht kan worden.

Ik reik je geen quick fixes of achterhaalde oplossingen aan. Ik ben een bouwer – op hakken. Vanuit een creatieve invalshoek en een sterke juridische achtergrond bouwen we aan je merk-, markt- en dus groeistrategie.

Het beste van al? Je groeit op een zinvolle manier, trouw aan het DNA en het verhaal van je organisatie.

BOLD

Als ondernemer sta je ongetwijfeld wel eens stil bij de toekomst. Zal je product nog relevant zijn? Wordt jouw dienst overbodig? 

Om future-proof te worden en mee te blijven, is het interessant om nú al eens te kijken wat die toekomst in petto heeft.

Mijn liefde voor trends en sterke vrouwen zette me aan het schrijven: BOLD was geboren.

Benieuwd naar welke trends er zijn in het vrouwelijk ondernemerslandschap? In BOLD ontdek je er alles over.

gratis trendmagazine
Future-proof ondernemingen

Zij maakten reeds de shift

Samenwerkingen

Lef is more werkte reeds voor:

Mis de nieuwste trends & innovaties niet! Schrijf je in voor de nieuwsbrief