Aanbod

“If you’re offered a seat on a rocket ship, don’t ask what seat! Just get on.”

Sheryl Sandberg

Een greep uit

Ons aanbod

Business Strategy

Een business zonder strategie? Die blijft niet bestaan. Is jouw strategie nog on point? Of zijn er andere businessmodellen die beter bij jouw droom en ideale klanten passen? Samen gaan we op zoek naar de opportuniteiten voor jouw onderneming en stippelen we een plan van aanpak uit.

Branding

Elke onderneming vertelt een verhaal. Eentje dat het waard is om verteld te worden. Maar zet jij je verhaal al strategisch in? Of verdwijn je in de ruis van de onlinewereld? Samen zetten we je neer als een sterk merk, terwijl je trouw blijft aan de unieke identiteit van je onderneming.

Business Development

Wil je je onderneming doen groeien? Maar weet je niet op welk vlak je dan het beste inzet? Of wil je innoveren en iets nieuws aanbieden? Als jouw business strategy partner inspireer ik je om een versnelling hoger te schakelen. Zinvol groeien, daar gaat het om.

Trend research

De wereld verandert pijlsnel. En het gedrag van jouw klanten? Ja, dat ook. Welke richting gaan ze uit? Welke innovaties zijn er op til? Hoe kan jouw organisatie inspelen op die nieuwe trends en ontwikkelingen? Samen gaan we op zoek naar de trends in jouw vakgebied, kijken we over alle grenzen heen en stomen we jouw onderneming klaar voor de wereld van morgen.

Management coaching

Als manager ben jij kapitein van het schip. Jij bepaalt de koers. Je krijgt dan ook heel wat verantwoordelijkheid voor de kiezen. Maar soms heb je zelf ook wat sturing nodig. Hoe houd je je werknemers gemotiveerd en betrokken, terwijl je wil vernieuwen? Hoe kaart je veranderingen aan en implementeer je die? Met mij als jouw management consultant, je persoonlijke compagnon de route, sta je er niet alleen voor en vind je elke dag de motivatie die je nodig hebt.

Op maat

Geen twee ondernemingen zijn hetzelfde. Daarom past LEF een aanbod op maat toe. Van een korte audit tot een volledig business strategy traject, wij werken rond de noden van jouw bedrijf.

WAT IS EEN

Strategische business consultant

1.
Een klankbord, sparring partner – iemand die betrokken is bij jouw organisatie

2.  
Een mentor – iemand die zijn/haar ervaring met je deelt

3.  
Een dokteriemand die de kennis en ervaring heeft om te zien wat er mis is met jouw organisatie – waar het schoentje wringt

4.  
Een bouwer – iemand die mee ergens zijn schouders onder kan zetten om jou te helpen impact te maken

LEF

Wat is mijn missie, visie en waarom wil ik met jou samenwerken? 

Kirby van The Female Shift
Future-proof ondernemingen

Zij maakten reeds de transformatie

Mis de nieuwste trends & innovaties niet! Schrijf je in voor de nieuwsbrief