Over The Female Shift

Hoe komt het dat ik zo overtuigd ben dat ik jou kan helpen? Wel, laat ik je even meenemen in mijn verhaal.

Carrière

Ik begon mijn carrière als advocaat aan de balie in Antwerpen. Maar de roep van het bedrijfsleven was te sterk en zo zette hing ik na een aantal jaren mijn toga aan de haak. Ik maakte mijn opwachting als legal counsel bij Alfacam, de huidige AED Studios, een groot mediacenter te Lint dat infrastructuur voor het opnemen van films, tv-programma’s maar ook voor show- en tourrepetities aanbiedt. Het was hier dat ik voor het eerst kennis maakte met het bedrijfsleven in internationale context. Een enorme leerschool die me klaarstoomde voor een volgende rol.

Van Alfacam ging het richting Agfa Gevaert waar ik het juridische luik van Agfa Graphics verzorgde. Leiderschap, diverse culturen, verschillende producten en services, alles passeerde de revue en ik heb genoten van elk moment.

Maar de liefde voor ondernemen kruipt waar het niet gaan kan en zo kwam ik terecht bij Groep Maes, een bedrijvengroep gevestigd in Pulle waar ik een van de business units onder mijn vleugels nam. Een eerste managementervaring leidde tot een tweede en na verloop van tijd besloot ik het roer om te gooien en te kiezen voor een andere aanpak. “Waarom één bedrijf helpen, als het ook voor meerdere kan”, werd zo het nieuwe motto. En dat was de start van mijn consultancy verhaal.

Ode aan sterke vrouwen

Doorheen mijn carrière kwam ik steeds in contact met sterke vrouwen. Ik heb het geluk gehad goed begeleid te worden en zo tal van voorbeelden in ‘real life’ in actie te zien. En zo kan ik gerust zeggen dat ik gedreven word door vrouwelijke ambitie. Ambitie die ik vandaag inzet voor mijn klanten om hen te helpen, om hen te doen groeien, om hen te laten innoveren. En zo is The Female Shift ook een ode aan hen die ik tegenkwam op mijn pad, die me voortstuwden, die me in mijn kracht lieten staan. Ik ben niet één vrouw, ik ben er velen. Dit is niet één verhaal, het zijn er velen.

Missie

De liefde voor verhalen, experimenteren, innovatie, comfortzones verleggen en verbanden zien, loopt als een rode draad doorheen mijn verhaal.  Het is mijn missie om bedrijven, organisaties en ondernemers zichzelf te laten heruitvinden, om zo verandering en innovatie te begeleiden.

Signature
bekijk mijn aanbod voor ondernemingen & entrepreneurs

“Ondernemen is een marathon 
met enkele design sprints erin.

– The Female Shift

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google